دانستنی های شیره

مصرف ارده در دوران بارداری چه تاثیری دارد؟

ارده در دوران بارداری

بر کسی پوشیده نیست که به محض اطلاع از بارداری، فکر کردن در مورد آنچه برای تغذیه به بدن خود وارد می‌کنید به یک نگرانی واقعی تبدیل می‌شود. خوب است بدانید که مصرف ارده در دوران بارداری مفید است، اما بهتر است در ماه‌های اول بارداری استفاده نشود، زیرا دانه‌های کنجد ماهیچه‌های رحم را تحریک می‌کنند و باعث بیرون راندن تخمک بارور شده می‌شوند. از این رو کارشناسان توصیه می‌کنند که زنان باردار در سه تا چهار ماه اول بارداری خود از مصرف دانه کنجد و یا ارده خودداری کنند.

باردار شدن یکی از چالش برانگیزترین و پربارترین دوران زندگی شما است. بدن شما نه تنها تغییرات عظیمی را پشت سر می‌گذارد، بلکه در تلاش است تا انسان دیگری را رشد دهد. این فرآیند نیاز به حمایت از تغذیه سالم دارد؛ بنابراین شما باید آنچه را که می‌خورید، کنترل کنید.

بدن شما به ویتامین‌ها و مواد معدنی اضافی برای کمک به رشد کودک و همچنین حفظ سلامت خودتان نیاز دارد. بدین ترتیب توصیه می‌کنیم که برای داشتن تغذیه‌ای سالم، حتماً ارده را در برنامه غذایی خود بگنجانید و برای آشنایی بیشتر با تأثیر آن در دوران بارداری، خواندن ادامه این مقاله از شرکت بازرگانی آراز ارده را از دست ندهید.

بایدها و نبایدها برای خوردن ارده در بارداری

هنگامی که باردار هستید، آنچه می‌خورید نه تنها بر سلامت شما، بلکه بر سلامت جنین شما نیز تأثیر می‌گذارد. با توجه به اینکه بارداری بر سیستم ایمنی بدن شما نیز اثر می‌گذارد، شما و جنینتان بیشتر در معرض باکتری‌ها، ویروس‌ها و انگل‌هایی هستید که باعث بیماری‌های ناشی از غذا می‌شوند.

مصرف ارده در حاملگی

ممکن است از منابع مختلف توصیه‌هایی در مورد آنچه که باید و نباید در دوران بارداری بخورید بشنوید، اما نمی‌توان به همه آن‌ها اعتماد کرد. خوشبختانه در هیچ منبعی ذکر نشده که مصرف ارده (تاهینی) برای بارداری مشکل ایجاد می‌کند. حتی جالب است بدانید که خوردن ارده به باروری و رفع مشکلات جنسی کمک می‌کند. ارده خمیری است که از دانه‌های کنجد تهیه شده و به عنوان چاشنی در سس‌ها و برخی غذاها همچون هوموس استفاده می‌شود.

لیستریوز و سالمونلا بیماری‌های منتقله از غذا هستند که می‌توانند در طول تولید و نگهداری تمام غذاهای فرآوری شده رخ دهند. این بیماری‌ها به عنوان اصلی‌ترین موارد نگران کننده در مورد ارده غیر بهداشتی در دوران بارداری ذکر شده‌اند. اگرچه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز برای اکثر بزرگسالان سالم بی ضرر است، اما می‌تواند باعث بیماری‌های جدی در دوران بارداری شوند.

با این وجود به نظر می‌رسد که ارده برای بعد از سه‌ماهه اول بارداری، یکی از بهترین چیزهایی است که می‌توانید مصرف کنید. اگر تنها نگرانی شما این است که آلوده نباشد، توصیه می‌کنیم که از شرکت‌های معتبر، محصولات با کیفیت و طبیعی را خریداری کنید.

به عنوان مثال شرکت بازرگانی آراز ارده فروش عمده ارده و سایر محصولات کنجدی و شیره را در زمره خدمات خود دارد و همچنین با توجه به کیفیت و اعتبار محصولات خود، حتی در بحث صادرات ارده نیز فعال است. از این رو می‌توانید برای خرید ارده یا اطلاع از قیمت ارده به سایت این شرکت مراجعه کرده و سفارش خود را ثبت کنید.

فواید ارده کنجد در بارداری

در این بخش از مقاله قصد داریم به شما بگوییم که مصرف ارده در دوران بارداری چه فوایدی دارد. دانه‌های کنجد و ارده سرشار از مواد مغذی ضروری بارداری مانند کلسیم، پروتئین و ویتامین‌های B، C و E است. کلسیم به ساخت استخوان‌ها و دندان‌های قوی کمک می‌کند و ممکن است خطر زایمان زودرس در دوران بارداری را کاهش دهد. اسید فولیک یک ماده مغذی ضروری است که به جلوگیری از نقص‌های مادرزادی در مغز و ستون فقرات کودک شما کمک کننده است.

ارده سرشار از مواد مغذی و ضروری بدن است و حتی یک وعده کوچک آن، منبع خوبی از پروتئین، فیبر و مواد معدنی را تأمین می‌کند. دانه‌های کنجد موجود در ارده منبع خوبی از کلسیم هستند. کلسیم برای سلامت دندان‌ها و استخوان‌ها مهم است و زنان باردار به 1200 تا 1500 میلی گرم کلسیم در روز نیاز دارند.

پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب فواید ارده کنحد برای کودکان روی لینک مشخص شده کلیک کنید.

چرا زنان حامله باید ارده مصرف کنند؟

ارده حاوی مواد گیاهی به نام «فیتواسترول» است که با کاهش کلسترول، برای قلب مفید بوده و به تأثیر چربی‌های سالم می‌افزاید. ناگفته نماند که ارده منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 نیز است. مطالعات روی اسیدهای چرب امگا 3 نشان داده، زنان بارداری که امگا 3 مصرف می‌کنند، نوزادانی با خطر کمتر آلرژی غذایی و اگزما به دنیا می‌آورند. از طرفی برخی تحقیقات نشان می‌دهند مصرف کم اسیدهای چرب امگا 3 می‌تواند خطر زایمان زودرس را افزایش دهد.

فواید ارده کنجد در بارداری

دانه‌های کنجد و ارده چهار ماده مغذی را برای بدن افراد فراهم کرده که از سیستم ایمنی بدن حمایت می‌کنند. تنها یک قاشق غذاخوری ارده، 26 درصد از نیاز روزانه توصیه شده به مس و 9 تا 12 درصد روی، آهن و سلنیوم را فراهم می‌کند. این مواد مغذی با کمک به تولید آنتی اکسیدان ها و آنتی بادی‌ها برای حمایت از سیستم ایمنی عمل می‌کنند. آنتی اکسیدان ها یکی از مهم‌ترین اجزای باروری سالم هستند که هر زوجی باید روی آن تمرکز کنند. ارده منبع خوبی از ویتامین‌های گروه B است که در میان فواید دیگر باعث حفظ عملکرد صحیح سیستم عصبی می‌شود.

ارده حاوی «فولات» است که یک ماده مغذی مهم برای زنان در سنین باروری است. فولات برای ایجاد و رشد سلول‌های جدید حیاتی است. زمانی که زنان قبل از باردار شدن و در هفته‌های اولیه بارداری فولات کافی دریافت می‌کنند، احتمال نقایص مادرزادی را کاهش می‌دهند.

پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب فواید شیره انگور برای بارداری روی لینک مشخص شده کلیک کنید.

سخن آخر

با توجه به همه مزایایی که برای مصرف ارده در دوران بارداری ذکر کردیم، مطمئناً اگر قصد بچه دار شدن دارید، می‌خواهید اقدام به خرید ارده باکیفیت و عالی برای خود کنید. شرکت بازرگانی آراز ارده با فروش عمده ارده و یا فروش به صورت جزئی در خدمت شماست و محصولات خود را به صورت کاملاً طبیعی و بهداشتی در بسته‌بندی‌های مختلف ارائه می‌کند؛ بنابراین برای خرید ارده یا اطلاع از قیمت ارده با شماره‌های 09136604542، 09151074542 و 09151217759 تماس بگیرید و سفارش‌ها خود را ثبت کنید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.