بر کسی پوشیده نیست که به محض اطلاع از بارداری، فکر کردن در مورد آنچه برای تغذیه به بدن خود وارد میکنید به یک نگرانی واقعی تبدیل میشود. خوب است بدانید که مصرف ارده در دوران بارداری مفید است، اما بهتر است در ماههای اول بارداری استفاده نشود، زیرا دانههای کنجد ماهیچههای رحم را تحریک میکنند و باعث بیرون راندن تخمک بارور شده میشوند. از این رو کارشناسان توصیه میکنند که زنان باردار در سه تا چهار ماه اول بارداری خود از مصرف دانه کنجد و یا ارده خودداری کنند.
باردار شدن یکی از چالش برانگیزترین و پربارترین دوران زندگی شما است. بدن شما نه تنها تغییرات عظیمی را پشت سر میگذارد، بلکه در تلاش است تا انسان دیگری را رشد دهد. این فرآیند نیاز به حمایت از تغذیه سالم دارد؛ بنابراین شما باید آنچه را که میخورید، کنترل کنید.
بدن شما به ویتامینها و مواد معدنی اضافی برای کمک به رشد کودک و همچنین حفظ سلامت خودتان نیاز دارد. بدین ترتیب توصیه میکنیم که برای داشتن تغذیهای سالم، حتماً ارده را در برنامه غذایی خود بگنجانید و برای آشنایی بیشتر با تأثیر آن در دوران بارداری، خواندن ادامه این مقاله از فروشگاه اینترنتی آراز ارده را از دست ندهید.
بایدها و نبایدها برای خوردن ارده در بارداری
هنگامی که باردار هستید، آنچه میخورید نه تنها بر سلامت شما، بلکه بر سلامت جنین شما نیز تأثیر میگذارد. با توجه به اینکه بارداری بر سیستم ایمنی بدن شما نیز اثر میگذارد، شما و جنینتان بیشتر در معرض باکتریها، ویروسها و انگلهایی هستید که باعث بیماریهای ناشی از غذا میشوند.
ممکن است از منابع مختلف توصیههایی در مورد آنچه که باید و نباید در دوران بارداری بخورید بشنوید، اما نمیتوان به همه آنها اعتماد کرد. خوشبختانه در هیچ منبعی ذکر نشده که مصرف ارده (تاهینی) برای بارداری مشکل ایجاد میکند. حتی جالب است بدانید که خوردن ارده به باروری و رفع مشکلات جنسی کمک میکند. ارده خمیری است که از دانههای کنجد تهیه شده و به عنوان چاشنی در سسها و برخی غذاها همچون هوموس استفاده میشود.
لیستریوز و سالمونلا بیماریهای منتقله از غذا هستند که میتوانند در طول تولید و نگهداری تمام غذاهای فرآوری شده رخ دهند. این بیماریها به عنوان اصلیترین موارد نگران کننده در مورد ارده غیر بهداشتی در دوران بارداری ذکر شدهاند. اگرچه باکتری لیستریا مونوسیتوژنز برای اکثر بزرگسالان سالم بی ضرر است، اما میتواند باعث بیماریهای جدی در دوران بارداری شوند.
با این وجود به نظر میرسد که ارده برای بعد از سهماهه اول بارداری، یکی از بهترین چیزهایی است که میتوانید مصرف کنید. اگر تنها نگرانی شما این است که آلوده نباشد، توصیه میکنیم که از شرکتهای معتبر، محصولات با کیفیت و طبیعی را خریداری کنید.
به عنوان مثال شرکت بازرگانی آراز ارده فروش عمده ارده و سایر محصولات کنجدی و شیره را در زمره خدمات خود دارد و همچنین با توجه به کیفیت و اعتبار محصولات خود، حتی در بحث صادرات ارده نیز فعال است. از این رو میتوانید برای خرید ارده یا اطلاع از قیمت ارده به سایت این شرکت مراجعه کرده و سفارش خود را ثبت کنید.
مزایای ارده کنجد در بارداری
در این بخش از مقاله قصد داریم به شما بگوییم که مصرف ارده در دوران بارداری چه فوایدی دارد. دانههای کنجد و ارده سرشار از مواد مغذی ضروری بارداری مانند کلسیم، پروتئین و ویتامینهای B، C و E است. کلسیم به ساخت استخوانها و دندانهای قوی کمک میکند و ممکن است خطر زایمان زودرس در دوران بارداری را کاهش دهد. اسید فولیک یک ماده مغذی ضروری است که به جلوگیری از نقصهای مادرزادی در مغز و ستون فقرات کودک شما کمک کننده است. برای اطلاع از قیمت ارده کنجد نیز می توانید به صفحهی مربوطه در سایت آراز ارده مراجعه کنید.
ارده سرشار از مواد مغذی و ضروری بدن است و حتی یک وعده کوچک آن، منبع خوبی از پروتئین، فیبر و مواد معدنی را تأمین میکند. دانههای کنجد موجود در ارده منبع خوبی از کلسیم هستند. کلسیم برای سلامت دندانها و استخوانها مهم است و زنان باردار به 1200 تا 1500 میلی گرم کلسیم در روز نیاز دارند.
پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب فواید ارده کنحد برای کودکان روی لینک مشخص شده کلیک کنید.
• هضم غدای بهتر با مصرف ارده
اکثر خانمهای باردار گلایه از مشکلاتی چون هضم غذا و معده درد دارند. که هر کدام براثر هضم نادرست غذا به وجود میآید. ارده کمک به هضم غذا میکند. زیرا فیبر بالایی دارد که درگوارش نقش بسزایی ایفا می کند.
• ارتقا سطح ایمنی بدن
در دوران بارداری باید بیشتربه تغذیه خود اهمیت دهید، زیرا سیستم دفاعی بدن ناتوان و سست میشود. از ارده میتوان به عنوان بهترین مکمل برای ارتقا سطح ایمنی بدن استفاده کرد. این ماده غذای دارای ویتامین c است و از ابتلا مادر به سرماخوردگی و انفولانزا جلوگیری میکند.
• مقوی برای استخوان ها و دندان ها
جنین بیشتر کلسیم کاربردی مادر را دریافت میکند. این امر باعث میشود زنان باردار دچار کمبود کلسیم شوند و به یک منبع غنی کلسیم احتیاج پیدا می کنند. با استفاده ارده در روز میتوانید کلسیم بدن خود را تامین کنید و باعث بهبود استخوان و دندانها شوید. همچنین کلسیم موجود درارده می تواند باعث رشد و نمو استخوان جنین شود.
• تاثیر گذار در رشد جنین
ارده سرشار از کلسیم ، انواع پروتئین، آهن و اسید آمینههای است که در سلامت جنین نقش بسیار مفیدی دارد.
• برطرف شدن مشکل یبوست در دوران بارداری
در دوران بارداری به دلیل بزرگ شدن رحم به معده و روده فشار میآید. همین امر باعث میشود هضم غذا به سختی انجام شود و زنان باردار دچار یبوست شوند. فیبر بالای موجود در ارده کمک به هضم غذا میکند و گوارش را آسان میکند.
• تامین کلسیم بدن در دوران بارداری
زنان باردار روزانه به 1200 میلی گرم کلسیم برای سلامت استخوان و دندانهای خود احتیاج دارند. اگر این کلسیم تامین نشود از درد استخوان و دندان رنج میبرند. ارده منبع غنی از کلسیم است که باید روزانه در وعده های مختلف مصرف شود.
(چنانچه سابقه الرژی و حساسیت نسبت به ارده دارید با پزشک خود مشورت کنید. )
طریقه مصرف ارده برای زنان باردار
ارده، آهن، منیزیم، منگنز ،مس، روی و فسفر دربدن زنان باردار فراهم می کند. خانمهای باردار در نظر داشته باشند که مصرف بیرویه این ماده غذایی میتواند برای جنین ضرر داشته باشد و آنها دچارمشکلاتی شوند. پس بهتر است مصرف ارده را متعادل نگه دارند.
چه نوعی از ارده برای بارداری مناسب است ؟
ارده شیره برای دوران بارداری ضروری است. ارده از دانه کنجد درست میشود و شیره از خرما ،انگور و انجیر تهیه می شود. هر دو این مواد برای بدن ضروری است. ارده شیره رابه عنوان وعده صبحانه یا چاشت میتوانید میل کرد.
چرا زنان حامله باید ارده مصرف کنند؟
ارده حاوی مواد گیاهی به نام «فیتواسترول» است که با کاهش کلسترول، برای قلب مفید بوده و به تأثیر چربیهای سالم میافزاید. ناگفته نماند که ارده منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 نیز است. مطالعات روی اسیدهای چرب امگا 3 نشان داده، زنان بارداری که امگا 3 مصرف میکنند، نوزادانی با خطر کمتر آلرژی غذایی و اگزما به دنیا میآورند. از طرفی برخی تحقیقات نشان میدهند مصرف کم اسیدهای چرب امگا 3 میتواند خطر زایمان زودرس را افزایش دهد.
دانههای کنجد و ارده چهار ماده مغذی را برای بدن افراد فراهم کرده که از سیستم ایمنی بدن حمایت میکنند. تنها یک قاشق غذاخوری ارده، 26 درصد از نیاز روزانه توصیه شده به مس و 9 تا 12 درصد روی، آهن و سلنیوم را فراهم میکند. این مواد مغذی با کمک به تولید آنتی اکسیدان ها و آنتی بادیها برای حمایت از سیستم ایمنی عمل میکنند. آنتی اکسیدان ها یکی از مهمترین اجزای باروری سالم هستند که هر زوجی باید روی آن تمرکز کنند. ارده منبع خوبی از ویتامینهای گروه B است که در میان فواید دیگر باعث حفظ عملکرد صحیح سیستم عصبی میشود.
ارده حاوی «فولات» است که یک ماده مغذی مهم برای زنان در سنین باروری است. فولات برای ایجاد و رشد سلولهای جدید حیاتی است. زمانی که زنان قبل از باردار شدن و در هفتههای اولیه بارداری فولات کافی دریافت میکنند، احتمال نقایص مادرزادی را کاهش میدهند.
پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب فواید شیره انگور برای بارداری روی لینک مشخص شده کلیک کنید.
ترکیب های مقوی با ارده
• ارده و شیر و خرما
طبع ارده بسیار گرم است. چنانچه با شیره خرما ترکیب شود، اهمیت غذایی آن بالا میرود. این دو ترکیب می تواند به عنوان مکمل غذایی ودر افزایش هوش جنین بسیار موثر باشد. شیره خرما دارای خاصیت خرما است. این ماده مغذی چاق کننده و برطرف کننده کم خونی و کمبود آهن است.
• ارده و شیره انگور
ترکیب ارده و شیره انگور، موجب درمان کمخونی و رفع مشکلات حافظه میشود. شیره با ارده مناسب برای افراد لاغراست زیرا باعث چاقی میشود. همچنین طبع گرم دارد و نم بدن را میگیرد. این مواد مقوی برای درمان مشکلات کبدی و کلیوی بسیار موثر اسـت.
• ارده و عسل
ارده و عسل، هر کدام دارای خواص ارزشمندی دارند. ترکیب این دو ماده مغذی برای درد مفاصل ، بسیار موثر است. این دو ماده غذایی مقوی به درمان مشکلات مفاصل و رماتیسم کمک شایانی میکند. ارده و عسل مزاج گرمی دارند که به درمان بسیاری از بیماریها کمک میکنند.
تاثیر ارده بر روی بیماران گوارشی و معده
مصرف ارده، کمک به عمل گوارش مواد غذایی میکند که این موضوع باعث درمان ترش کردن معده و بیماریهای گوارشی میشود. ارده را قبل از وعده های غذایی خود بخورید تا سبب تقویت معده شود و از مشکلات گوارشی جلوگیری کند.
ارده و دیابت
دیابت نوعی بیماری است که بدن به دلیل اینکه توانایی سوزاندن قند را ندارد، قند بدن بالا میرود. ارده از جمله مواد مغذی است که برای مبتلایان به دیابت مناسب است. فیبرموجود در ارده، خطر مبتلا شدن به دیابت را کم میکند. همچنین به دلیل وجود مواد معدنی در دانههای کنجد، در کاهش قند خون موثر است. این ماده مقوی میتواند به عنوان مکمل کاهش دهنده قند خون در رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت قرار بگیرد.
ارزش غذایی ارده
این ماده ارزشمند از دانههای کنجد تهیه میشود. به دلیل طبیعت گرمی که این ماده مقوی دارد در فصل زمستان و سرما خوردن آن افزایش پیدا میکن. همچنین ارده تا حد بسیاری انرژی بدن را تامین میکند که میتوان در وعده صبحانه گنجانده شود. به علت وجود کلسیم بالا برای کودکان و همچنین زنان باردار توصیه میشود.
سخن آخر
با توجه به همه مزایایی که برای مصرف ارده در دوران بارداری ذکر کردیم، مطمئناً اگر قصد بچه دار شدن دارید، میخواهید اقدام به خرید ارده باکیفیت و عالی برای خود کنید. شرکت بازرگانی آراز ارده با فروش عمده ارده و یا فروش به صورت جزئی در خدمت شماست و محصولات خود را به صورت کاملاً طبیعی و بهداشتی در بستهبندیهای مختلف ارائه میکند؛ بنابراین برای خرید ارده یا اطلاع از قیمت ارده با شمارههای 09136604542، 09151074542 و 09151217759 تماس بگیرید و سفارشها خود را ثبت کنید.
سواالت متداول :
روغن کنجد انرژی مورد نیاز زنان باردار را تأمین میکند. همچنین مشکلات گوارشی رایج در زنان باردار مانند یبوست را کنترل میکند. این روغن سرشار از ویتامین B ، پروتئین و اسیدهای آمینه است که سبب رشد جنین میشوند.
ارده کنجد به دلیل طبع گرمی که دارد برای پسر دار شدن عالی است.
این شایعه اشتباه است که خوردن روغن کنجد دمای بدن را نامتعادل می کند و موجب باعث سقط میشود.