شاید بخواهید بدانید که تفاوت حلوا ارده و حلوا شکری چیست؟ باید بگوییم که حلوا شکری یک خوراکی شیرین است که تقریباً مورد علاقه اغلب افراد در سراسر جهان است. در بسیاری از خوار و بار فروشیهای دنیا، میتوانید حلواشکری را در بستهبندیهای مختلف پیدا کنید. جالب است بدانید که طعمهای متنوعی از حلوا شکری نیز وجود دارد و میتوان آن را از دانههایی به غیر از کنجد، مانند مغز تخمه آفتاب گردان و یا بادام زمینی، تهیه کرد.
در ترکیبات حلوا ارده یا همان حلوای تاهینی از دانه کنجد آسیاب شده، آب یا روغن، شیره کشمش، چوبک، گلاب و کمی هل استفاده می شود. اما در حلوا شکری به جای شیره کشمش از شکر استفاده میکنند و همین موضوع باعث میشود که حلوا شکری بافتی خشک و شکننده داشته باشد. اما در مقابل، حلوا ارده خمیری شیرین و کنجدی است که به معمولاً آن را برای وعده صبحانه میل میکنند. ناگفته نماند که تمامی ارده ها دارای مزه و خواص بی نظیر خود می باشند و شما می توانید برای خرید ارده به سایت آراز ارده مراجعه کنید.
اغلب افراد حلوا ارده را روی نان میمالند و برای صبحانه و میان وعده مصرف میکنند، اما حلوا شکری به عنوان شیرینی هم استفاده میشود و گاهی آن را با چای یا قهوه میخورند. وقتی دانههای کنجد در حلوا ارده آسیاب میشوند، طعمی آجیلی، خوشمزه و شیرین پیدا میکنند. بافت حلوا ارده نرم و روغنی است و عمدتاً روغنی زرد رنگ روی آن را فرا میگیرد. برای آشنایی بیشتر با تفاوت حلوا ارده و حلوا شکری در ادامه این مطلب از شرکت بازرگانی آراز ارده، همراه ما باشید.
با تفاوت حلوا ارده و حلوا شکری بیشتر آشنا شوید
حلوا شکری و حلوا ارده هر دو بسیار مقوی و انرژی بخش هستند. شما میتوانید آنها را در هر زمان با نان، چای، قهوه و … میل کنید. از آنجایی که حلوا شکری از دانه کنجد پوست کنده آسیاب شده، شربت گلوکز، شکر و روغن نباتی تهیه میشود، قند بسیار بالایی نسبت به حلوا ارده دارد؛ بنابراین مصرف حلوا شکری برای افرادی که مبتلا به دیابت و قند هستند، توصیه نمیشود. حلوا ارده نیز چربی زیادی دارد و برای افرادی که چربی بالا دارند یا تحت رژیم هستند، چندان توصیه نمیشود.
حلوا ارده که با نام حلوای تاهینی یا حلوای کنجد نیز شناخته میشود، در بالکان، خاورمیانه و سایر مناطق اطراف دریای مدیترانه محبوبت دارد. خوب است بدانید که حلوا ارده سرشار از ویتامین B، ویتامین E، کلسیم، فسفر، منیزیم، روی، سلنیوم و آنتی اکسیدان است.
همچنین این ماده خوراکی خوشمزه که ماندگاری و انرژی بالایی دارد، بسیار مغذی بوده و به جوانسازی سلولهای بدن کمک میکند. بزرگسالان و کودکان میتوانند از این ماده گیاهی که ارزش غذایی بسیار زیادی هم دارد، استفاده کرده و مشکلاتی همچون عدم باروری، ضعف بدنی، التهاب، سردی مزاج و … را بر طرف کنند.
پیشنهاد میکنیم برای خرید انواع حلوا شکری و اطلاع از قیمت آن روی لینک مشخص شده کلیک کنید.
فرق بین حلوا ارده و حلوا شکری در نوع مصرف
حلوا ارده را در طبخ برخی غذاها نیز به کار میبرند ولی حلوا شکری فقط و فقط به عنوان یک شیرینی یا برای صبحانه به مصرف میرسد. از حلوا شکری در پذیرایی استفاده میشود و ممکن است برخی کشورهای عربی همچون عراق، امارات و لبنان آن را به عنوان شیرینی در مجالس خود به همراه چای، داشته باشند.
برای یونانیها، این شیرینی یکی از اصلیترین شیرینیهای روزهداری است و به ویژه در ماه مبارک رمضان، انواع آن را تهیه کرده و به فروش میرسانند. در مقابل حلوا ارده به طور معمول در پذیراییهای رسمی به کار نمیرود و تنها برای وعده صبحانه یا میانوعدهها استفاده میشوند. به طور کلی حلوا ارده یک دسر سنتی در جنوب آسیا، مدیترانه و خاورمیانه به شمار میرود و در برخی رسپیهای آشپزی، استفاده میشود.
حلوا ارده یک دسر ساده خاورمیانه و یا مدیترانهای است که با حداقل 5 ماده تهیه میشود. حتی نمونههایی از آن در هند و پاکستان نیز وجود دارد. ماده اصلی آن خمیر کنجد است که بعد از آسیاب شدن با سایر مواد تشکیل دهنده، ترکیب میشود. جالب است بدانید که از حلوا ارده به عنوان طعم دهنده و غلیظ کننده برخی سسها نیز استفاده میشود.
ارده به تنهایی طعمی تلخ و گس دارد، اما با تبدیل کردن آن به حلوا ارده در کارخانجات صنعتی، میتوان طعم شیرین و دلپذیری به آن بخشید. رنگ حلوا ارده با توجه به نوع کنجد به کار رفته در تولید آن، از شنی ملایم تا قهوهای تیره متغیر است.
به طور کلی هم حلوا شکری و هم حلوا ارده دارای ارزش غذایی فوق العادهای هستند که ناشی از دانههای کنجد است. دانههای کنجد سرشار از روغن هستند و اسیدهای چرب ضروری بدن را تأمین میکنند. همچنین غنی از کلسیم، پروتئین، مواد معدنی و چربیهای اشباع نشده هستند. توجه داشته باشید که هر دوی این مواد خوراکی کالری بالایی دارند و نباید در خوردن آنها زیاده روی کنید.
پیشنهاد میکنیم برای خرید حلوا ارده و اطلاع از قیمت آن روی لینک مشخص شده کلیک کنید.
حلوا ارده و حلوا شکری، کدام یک بهتر است؟
همانطور که گفتیم حلوا ارده و حلوا شکری هر دو بسیار مغذی و مقوی هستند. میتوانید بسته به سلیقه خود هر کدام از این دو ماده خوراکی را تهیه و مصرف کنید. اما تنها چیزی که باید به آن توجه کنید، این است که حلوا ارده در ترکیبات خود به جای شکر از شیره استفاده میکند و تا حدی سالمتر از حلوا شکری شناخته میشود. حلوا شکری همانطور که از نامش پیداست، در ترکیباتش از شکر استفاده میشود و به همین خاطر قند بسیار بالایی دارد. همچنین شما می توانید با یادگیری طرز تهیه حلوا شکری در خانه مقدار ترکیبات دلخواه خود را مورد استفاده قرار دهید.
اما حلوا ارده نیز بسیار چرب و روغنی است و میتواند منجر به افزایش چربی شما شود؛ بنابراین در حد اعتدال از هر یک از این دو ماده خوراکی استفاده کنید تا علاوهبر تأمین مواد مورد نیاز بدنتان، همواره سلامت خود را نیز حفظ کنید.
کلام آخر
در پایان مقاله تفاوت حلوا ارده و حلوا شکری چیست، بهتر است بدانید که فروشگاه اینترنتی آراز ارده، ارائه کننده انواع حلوا ارده و حلوا شکری در بستهبندیهای مختلف است و در زمینه فروش عمده حلوا ارده و حلوا شکری نیز فعالیت دارد؛ بنابراین در صورتی که به دنبال خرید حلوا شکری یا خرید حلوا ارده باکیفیت و اعلا هستید، میتوانید برای اطلاع از قیمت این محصولات با شمارههای 09136604542، 09151074542 و 09151217759 تماس بگیرید و یا از طریق سایت شرکت آراز، سفارش خود را ثبت کنید.