دانستنی های ارده

صادرات ارده ایران به خارج از کشور (عراق، افغانستان و روسیه)

صادرات ارده صنعتی - آراز ارده

حلوا شکری صادراتی، منبع غنی و سرشار از ویتامین های مختلفی چون E، D و Bمی باشد. همچنین این ماده مقوی از مقدار زیادی اسید های چرب مفید برای بدن تشکیل شده است. این خوراکی لذیذ طبع بسیار گرمی دارد و مناسب کسانی می باشد که طبق سرد و خشکی دارد و می تواند آن ها را به این طریق و روش درمان کنند.حلوا شکری از کنجد تشکیل شده است و ماده و پایه و اساس آن از کنجد می باشد.

مراحل تولید حلواشکری به این شرح است که ابتدا کنجد راآسیاب کرده سپس موادی مانند شکر،گلوکز،سفیده تخم مرغ ،هل ،چوبک و افزودنیهای مجاز دیگر میکس شده و برای بسته بندی آماده می شود.

این ماده منبع اصلی و خوبی برای رفع کم خونی و فقر آهن به حساب می آید و توانایی گلبول سازی بالایی دارد. مصرف این خوراکی به صورت روزانه باعث درمان بی حسی و کرختی دست و پا ها می شود. حلوا ارده چون قند بالایی دارد، افراد دیابتی باید در مصرف این خوراکی افراط نداشته باشند و تعادل را رعایت کنند تا باعث بالا رفتن قند خون خود نشوند.

صادرات ارده صنعتی

فرآورده‌های کنجدی به بزرگترین مجموعه کارگاهی کشور تبدیل شده است. آمارهای موجود نشان می‌دهد که انواع ارده  صنعتی درجه یک با  قیمت عالی به خارج از کشور صادرمی‌شود. همچنین در زمینه صادرات ارده در حال رقابت با کشورهای آسیایی و حوزه خلیج فارس است.

فرآیند صادرات حلوا شکری

تولید و بسته بندی و فروش و صادرات حلوا شکری باید با توجه به نیاز بازارهای هدف انجام شود تا مشتریان بتوانند بهترین محصول را از نظر کیفیت و بسته بندی در دسترس داشته باشند. این محصولات طی فرایند اصولی و خاصی به صورت بهداشتی و طبیعی تولید شده و در انواع بسته بندی های با استاندارد های معتبر توزیع می گردند.

برای تولید آنها ارده و شیره را که از پختن شکر و گلوکز به دست می آید، باهم مخلوط کرده و سپس طعم دهنده های طبیعی مختلف نظیر هل و وانیل و گلاب و برخی از مواد دیگر را به آن می افزایند. سپس باید این مواد را نیز با هم به خوبی مخلوط کرد.

پس از خنک شدن این مواد به دست آمده و تبدیل شدن آنها به موادی جامد محصولات را  بسته بندی کرده و با شرایط عالی آنها را عرضه می کنند و کالا را در اختیار خریداران قرار می دهند و مشتریان نیز می توانند به راحتی آنها را تهیه کرده و از مصرف محصولات لذت و بهره لازم را ببرند.

پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب طرز تهیه حلوا شکری صنعتی کوچک روی لینک مشخص شده کلیک کنید.

آیااستانداردها و مجوزهای خاصی برای حلوا شکری نیاز داریم؟

برای صادرات حلوا شکری به کشورهای مختلف هر کشور مجوزها و استانداردها و بسته بندیهای خاص خودش را دارد که فرد یا شرکت صادر کننده برمبنای همین اصول اقدام به صادرات می کند. این محصولات طرفداران خاص خود را داشته و به عنوان میان وعده ای سالم و مقوی مصرف می گردند و سلامتی را برای افراد مختلف به ارمغان می آورند.

معمولا صادرات حلوا شکری به صورت عمده و بدون واسطه انجام می گیرد و خریداران آنها را در شیک ترین بسته ها و با استاندارد های معتبر از برند های تولیدی نام آشنا تهیه کرده و محصول را به کار می گیرند و از طعم و مزایای عالی آنها به راحت بهره‌مند می شوند.

توزیع مرغوب ترین نوع حلوا های فوق به شکل عمده و آنلاین بسیار مورد توجه می باشد و با ارزان‌ترین قیمت ها به این صورت توزیع شده و به دست خریداران می رسند و مشتریان نیز می توانند با رضایت مندی بالایی آنها را تهیه کرده و از مصرف حلوا  شکری های خوش طعم و لذیذ بهره‌مند گردند و از مزایا و ویژگی های بسیار مهم آنها بهره‌مند گردند.

بسته بندیهای ارده صادراتی و انواع آن

با توجه به تنوع ظروف بسته بندی امروزه شرکتهای زیادی در امر بسته بندی مواد غذایی فعالیت دارند. ظروف متنوع با طراحی و گرافیک زیبا و شکیل از مهمترین عناوین دستور کار در کارخانه های تولید ارده است. بسته به تقاضای کشورها و بازارهای هدف این بسته بندیها متفاوت است. هر چند در کشورهای اروپایی استانداردهای مخصوص خود را دارند اما دیگر کشورها نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

تولید انواع ارده صنعتی

 واحدهای بزرگی در تولید انواع ارده صنعتی در حال فعالیت هستند. این واحدهای صنعتی تمام استانداردهای لازم برای تولید با کیفیت و درجه یک را کسب کرده اند. به همین منظور در زمینه صادرات ارده بسیار موفق بوده اند.

ویژگی های ارده صنعتی درجه یک

چند نمونه ارده صنعتی وجود دارد که به درجه‌های مختلف تقسیم می شود که شامل ارده درجه یک، دو و سه می‌شود. ارده درجه دو و سه، بی‌کیفیت و طعم تلخی دارد. شرکت‌های بازرگانی و صادرکنندگان باید دقت بسیاری در این زمینه داشته باشند. ویژگی‌های ارده درجه یک عبارت است از:

  1. عطر کنجد خالص
  2. طعم گس و لذیذ
  3. ماندگاری 7 تا 10 ماه
  4. رنگ کرم یا قهوه‌ای کمرنگ

نحوه تشخیص ارده صادراتی با کیفیت بالا از کیفیت پایین

برای تشخیص ارده صنعتی باکیفیت عوامل تعیین کننده بسیاری وجود دارد. نوع کنجد مصرفی و روش تهیه ارده مهمترین فاکتورهایی است که می توان به آن‌ها توجه کرد. برخی از تولیدی‌ها از کنجدهای نامرغوب و بی‌کیفیت یا مخلوط کنجد نامرغوب و کنجد خوب استفاده می‌کنند تا نتیجه کار برایشان ارزان و مقرون به صرفه شود. در ادامه نحوه تشخیص ارده صادراتی با کیفیت مورد بررسی قرار می‌دهیم.

  • نوع کنجد: به طور کلی کنجد در بازار ایران به دو دسته تقسیم می شود. کنجد ایرانی و کنجد خارجی که شامل کشورهای پاکستان،افغانستان و لیبی می‌شود. برای تهیه ارده بهتر است از کنجد ایرانی استفاده شود زیرا کیفیت و قیمت بالاتری نسبت به کنجد خارجی دارد. در ارده صادراتی با کیفیت بالا حتما باید از کنجد ایرانی استفاده شود.
  • عطر و بو: مهمترین مشخصه شناخت کیفیت ارده مرغوب، عطرو بو آن است. ارده اصل، بوی خالص کنجد دارد. افراد باتجربه و آگاه در این زمینه می‌توانند متوجه کیفیت و زمان تولید آن شوند.
  • رنگ ارده: عوامل مختلفی از جمله تاریخ تولید بر روی رنگ تاثیر می‌گذارد. رنگ ارده مرغوب، براساس نوع ارده و کنجد به کار رفته در آن، ما بین رنگ کرم روشن تا قهوه ایی روشن است. اگر تیره باشد ارده کهنه یا تقلبی است و برای صادرات ارده مناسب نیست.
  • غلظت ارده: ارده را با قاشق به خوبی هم بزنید اگر قوام مناسبی داشت یعنی ارده باکیفتی است.
  • طعم ارده: ارده صادراتی باکیفیت دارای طعم گس و ناب است و نباید طعم تلخی دهد که نشان کهنگی آن است.

شایان ذکر است برای خرید ارده با کیفیت عالی میتوانید با آراز ارده در تماس باشید.

کشورهای متقاضی برای صادرات ارده

صادرات ارده به صورت تخصصی و با حفظ کیفیت محصول در برخی از کشورها انجام می‌شود. بسیاری از صادرات در حوزه خلیج فارس  گسترش یافته است. قراردادهای کلانی دراین زمینه منعقد می‌شود. امروزه تلاش برای صادرات ارده به کشورهای اروپایی صورت می‌گیرد. از جمله کشورهایی که صادرات ارده در آن‌ها انجام می‌شود عبارتند از:

ترکیه، عمارات، کویت، افغانستان، عمان، ارمنستان، قطر، عراق

خواص و فواید مصرف ارده صنعتی

  • بسیار مقوی:

    ارده صنعتی دارای ارزش غذایی بسیاری است که شامل انرژی، پروتئین، مواد مغذی و چربی است. خواص ارزشمند ارده، مقوی و انرژی زا بودن آن است. برای افرادی که به انرژی طی روز نیاز دارند؛ خوردن ارده در وعده صبحانه توصیه می‌شود.

  • کاهش ریسک ابتلا به بیماری های خاص:

    خواص آنتی اکسیدان موجود در ارده ، به عنوان نوعی ماده‌ی غذایی ضد سرطان محسوب می‌شود. همین امر از بروز انواع تومور و شکل گرفتن سرطان های متفاوت در بدن جلوگیری می‌کند.

  • تقویت سیستم عصبی مرکزی:

    ارده، تاثیر بسیاری بر روی سلول‌های عصبی و مغز انسان می ‌گذارد. همچنین موجب پیشگیری ازانسداد خون در مغز می‌شود. خواص آنتی اکسیدانی که در ارده وجود دارد، موجب پیشگیری از بیماری الزایمر می‌شود.

  • خاصیت ضد باکتری:

    ارده به خاطر خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد، ضدباکتری بالایی را شامل می‌شود که به بهبود سریعتر زخم‌ها کمک می‌کند. اما نباید به عنوان تنها منبع درمانی به آن نگاه کنیم. در این زمینه تحقیقاتی بسیاری باید انجام شود تا با خواص بیشتر ارده آشنا شویم.

روزانه 110 تن ارده صادراتی در اردکان تولید میشود

اردکان قدمتی چند صد ساله دارد و بزرگترین مرکز ارده در کشور به شمار می‌رود. هم اکنون بیش از صد کارگاه در این زمینه مشغول به فعالیت هستند که بسیاری از آن‌ها به شیوه سنتی کار می‌کنند. میزان تولید ارده صادراتی در این شهرستان روزانه در مجموع بالغ بر 110 تن رسیده است. همین امر باعث شده که کنجد و ارده بخشی ازفرهنگ عامه اردکان محسوب شود.

نحوه اطلاع از قیمت صادرات ارده

ارده صادراتی به دو صورت بسته بندی و فله در بازار توزیع می‌شود . با توجه به نیاز خریدار، ارده را به صورت فله یا بسته بندی تهیه می‌کنند. اما برای صادرات ارده، هر کشور استانداردها و مجوزهای خاص خودش را دارد که بر مبنای همان اصول، اقدام به صادرات ارده می‌کند. معمولا صادرات ارده به صورت عمده و بدون واسطه انجام می‌گیرد که در شیک ترین بسته ها و با استاندارد های معتبر از برندهای تولیدی تهیه می‌شود.

مجموعه صنایع غذایی آراز بعنوان یکی از شرکتهای پیشرو در امر صادرات ارده فعالیت دارد. تجربه و تهعد ما در تجارت این محصول سنتی کشورمان، ما را در پیشبرد اهداف مجموعه “صنایع غذایی آراز” موفق کرده است. برای صادرات ارده و آشنایی با انواع آن با ما در تماس باشید.

بازگشت به لیست